Zimbru merge in sferturi: In ultimul meci din optimi, zimbrii au castigat cu 3 la 0 partida cu echipa Petrocub-Hancesti - VIDEO



028 октября 2015

Favoritele merg ceas in Cupa Moldovei. Dupa ce ieri Sheriff si Milsami si-au asigurat un loc in sferturi, astazi Zimbru si Dacia au obtinut biletul in runda urmatoare. In ultimul meci din optimi, zimbrii au castigat cu 3 la 0 partida cu echipa Petrocub-Hancesti.

 


Zimbru Chisinau a avut parte de un meci usor, astazi, in optimile Cupei Moldovei.  Galben-verzii au inscris de 3 ori in poarta echipei Petrocub, fara sa incaseze vre-unul din partea adversarilor din Hancesti. Omul meciului a fost mijlocasul brazilian Alex Bruno, autorul a 2 goluri. Daca prima reusita a venit cu noroc... 


atunci al doilea gol a fost unul fabulos. 


Zimbru s-a calificat in sferturile Cupei Moldovei, competitie pe care a castigat-o de 6 ori, in trecut. 


Tot astazi, s-au desfasurat alte 3 partide din optimi. (CARTON 1 :) Dinamo-Auto a eliminat-o pe divizionara secunda FC Codru, pe care a invins-o cu 5 la 1. Dacia a trecut de clubul de fotbal Ungheni, cu 3 la 0, iar castigatoarea meciului dintre Saxan si Speranta s-a decis la penalty-uri. Formatia din Ceadar Lunga a fost mai buna, scor 7 la 6. 
Primele 4 sfert-finaliste s-au aflat ieri. Sheriff a reusit scorul competitiei dupa 8 la 1 cu Intersport-Aroma. Juninio Potiguar s-a remarcat de 4 ori. 


Milsami Orhei s-a distrat si ea. A invins cu 6 la 1 formatia Intersport. Vulturii rosii au marcat cate 3 goluri pe repriza.

 

De asemenea, formatia Zaria Balti merge mai departe in sferturi, dupa 3 la 0 cu Gagauzia, iar FC Academia s-a calificat, eliminand dramatic, in urma loviturilor de departajare, formatia Spicul.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑