Intrarea la Dacia - Sheriff doar în bază de cerere preventivă !!!



La sfârşitul apropiatei săptămâni se va disputa un meci care demult nu mai face parte dintr-o simplă întâlnire. Duminică, 1 decembrie la stadionul CSCT «Buiucani» se vor întâlni două rivale de moarte din Divizia Naţională: «Dacia» şi «Sheriff».

«Dacii» împotriva «viespelor», deţinătoarea medaliilor de argint împotriva campioanei, Chişinău împotriva Tiraspol, extravaganţii şi elocvenţii Negrecu şi Ferrando - toate acestea la «Dacia» împotriva lui «Sheriff». Confruntarea se aşteaptă să fie captivantă, iar susţinerea suporterilor din tribune va fi un factor important, probabil decisiv. De această susţinere au fost privaţi fotbaliştii «Daciei» în ultimul meci de acasă, când pentru victoria împotriva celor de la «Rapid» a lipsit sprijinul din partea adevăraţilor suporteri ai «lupilor galbeni». De această dată va fi exact invers!

Din păcate, un asemenea derby ca «Dacia» - «Sheriff», care ar trebui să fie pentru microbişti o adevărată sărbătoare, se va disputa pe un stadion cu o capacitate de doar 450 de locuri. În legătură cu acest fapt FC «Dacia» informează că intrarea spectatorilor în tribune se va efectua în felul următor:

Ca drept prioritar la intrare vor avea grupul de fani ale celor două echipe, copiii, dicipolii de la şcoala sportivă de juniori «Buiucani», dar şi persoanele care vor solicita din timp o Scrisoare pentru a fi prezenți la meciul «DACIA» - «SHERIFF». Cererile vor fi primite la adresa electronică Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
În scrisoare este nevoie de a menţiona tema «meciul Dacia-Sheriff», numele şi prenumele care vor dori să vină la meci, dar şi un telefon de contact. Data limită pentru solicitări- 29 noiembrie. Sâmbătă, 30 noiembrie, cu o zi înainte de meciul «Dacia» - «Sheriff», veţi primi răspunsurile: a fost acceptată solicitarea sau nu. Pentru întrebări suplimentare adresaţi-vă la numerele de telefon: (022) 80 48 84 sau (+373) 68 693 151.

Vă rugăm să înţelegeţi situaţia dată, pentru că capacitatea stadionul de la CSCT «Buiucani» este de doar 450 de locuri, iar în caz că acest număr va fi depăşit vor fi încălcate regulile de securitate şi a regulamentului pentru disputarеa competiţiilor, care pot duce la sancţiuni pentru clubul nostru.

Источник – divizianationala.com


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑