Gică Popescu: "Dacă pierde Steaua cu Petrolul e mai interesant campionatul!"



 

></p><p><strong>Gică Popescu</strong> şi <strong>Gică Hagi</strong> sunt nerăbători să urmărească cel mai important meci al etapei a 16-a, <strong>Steaua - Petrolul</strong>. <strong> a declarat fostul fundaş de legendă a naţionalei tricolore.

Etapa a 16-a a Ligii 1 aduce un derby de tradiţie al fotbalului românesc. În direct la Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:00, Steaua va primi vizita Petrolului. Roş-albaştrii au şansa să rămână neînvinşi în acest sezon şi au statistica de partea lor.

Nu s-au mai împiedicat în meciurile directe cu galben-albaştrii din 1999 şi au impresionat în ultima dispută. Au câştigat cu 3-0 şi şi-au adăugat în palmares Supercupa României. Doi dintre componenţii Generaţiei de Aur aşteaptă cu interes confruntarea din Ghencea.

Gică Popescu e de părere că Petrolul e primul adversar cu adevărat dificil pentru Steaua din Liga 1: "În momentul în care Petrolul ar reuși să câștige cele trei puncte, această ediție de campionat ar deveni mult mai interesantă. E un meci pe care și eu sunt curios să-l văd, să văd cum va reacționa și Steaua, care până acum nu cred că a avut adversari atât de grei în campionat."

Hagi crede și el că Petrolul e o formație de care Steaua trebuie să se teamă: "Petrolul este o echipă foarte bună a campionatului românesc și trebuie respectată, a muncit foarte bine. Are un antrenor tânăr foarte bun, stadionul extraordinar, supoereri nemaipomeniți."

Revenirea lui Adi Mutu în Liga 1 nu îl impresioneaza pe Gica Popescu: "Uitându-mă la ce evoluții a avut în acest campionat Adi, în Franța, nu știu dacă a marcat un gol la echipa unde este in continuare legitimat. Nu știu cu cât ar putea să ajute Petrolul.Au trecut anii peste el, nu știu cu ce motivație vine în campionatul intern." RegeVIDEO Ibra a egalat recordul lui Weah Turcii de la Fener sunt in le Hagi are însă încredere în Briliant: "Un jucător valoros, cred că le va aduce mult celor de la Ploiești."

Steaua - Petrolul se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele video vor fi în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


></strong></span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑