Sheriff paraseste prematur Europa. Epureanu fatal pentru fosta sa echipa (VIDEO)



Alexandru Epureanu

Alexandru Epureanu a eliminat-o pe Sheriff Tiraspol din Europa League. Fundasul moldovean a marcat in poarta fostei sale echipe intr-un 1-1 care i-a lasat pe tiraspoleni fara sanse de a se califica in primavara europeana.

Alexandru Epureanu, 2 goluri in 66 de meciuri pentru Sheriff Tiraspol in perioada 2004-2006, a ales cel mai nepotrivit moment pentru a marca primul sau gol in cazaca celor de la Anzhy. Internationalul moldovean a egalat in Anzhy - Sheriff 1-1, punind capat sanselor matematice a tiraspolenilor de a se mai califica in primavara europeana.

Campioana Moldovei a deschis scorul in debutul reprizei secunde. Isa a preluat cu noroc o centrare de pe dreapta, balonul a ochit initial bara ca mai apoi sa se acomodeze in plasa gazdelor. Bucuria oasepetilor nu a durat mult. La doar citeva minute Anzhy a egalat. Apararea tiraspolenilor l-a lasat nemarcat pe fostul sau jucator, Alexandru Epureanu, care a retrimis, cu destul noroc, balonul in plasa. Pe final de meci, oaspetii au ramas in 10 oameni la tiraspoleni fiind eliminat Ricardihno.

Dupa aceasta remiza Sheriff (3 puncte in clasament) mai are de disputat un meci in Europa League, insa a pierdut orice sansa de a-i ajunge pe rusi (Anzhy are 8 puncte) in clasament. Lidera Grupei K ramine Tottenham (15 puncte) care in celalalt meci al grupei a invins-o in deplasare pe Tromso (1 punct), scor 2-0. In ultima etapa Sheriff o va intilni pe Tromso intr-un meci in care se va decide ultima clasata.

Наверх ↑