Silvio Berlusconi și-a pierdut răbdarea și a anunțat despărțirea lui Balotelli de Milan



028 декабря 2013

 

></p><p>Aventura lui <strong>Mario Balotelli</strong> la <strong>AC Milan</strong> s-ar putea încheia mai rapid decât se așteptau rossonerii, principalul motiv fiind căderea atacantului în dizgrația patronului <strong>Silvio Berlusconi</strong>.</p><p>Deși clubul s-a grăbit să anunțe pe cale oficială că fotbalistul adus de la <strong>Manchester City</strong> va rămâne pe <strong>San Siro</strong>, Berlusconi este citat de presa italiană spunând că nu mai există vreo cale de împăcare și că Balotelli este pe lista de transferuri.</p><p><em><strong>, a scris, vineri, publicația genoveză "Il Secolo XIX", citându-l pe patronul milanez Silvio Berlusconi.

Reacția clubului nu a întârziat și imediat a apărut un comunicat oficial în care se anunță rămânerea lui Balotelli pe San Siro. 

"AC Milan neagă cu tărie declarațiile atribuite președintelui, cu privire la punerea lui Mario Balotelli pe lista de transferuri, care este ceva de neconceput. Mario Balotelli este și va rămâne jucătorul lui Milan.", a scris clubul milanez.

Nu ar fi prima dată când Berlusconi îl atacă pe Balotelli. Cu puțin timp înainte să îl cumpere de la City, în ianuarie 2013, fostul premier al Italiei l-a caracterizat pe atacant drept un "măr stricat", spunând că acesta ar putea afecta orice vestiar în care intră, inclusiv pe al lui Milan. După ce l-a transferat, peste doar două săptămâni, Berlusconi și-a revizuit declarația.

Mario Balotelli încă nu a împlinit un an la Milan. S-a transferat la clubul cu care ține de mic pe 30 ianuarie 2013, de la Manchester City, pentru aproximativ 20 de milioane de euro.

Balotelli este, totodată, cel mai bun marcator din Italia în 2013 (DETALII AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑