Șahtior va juca un amical cu Dortmund, înaintea dublei cu Bayern Munchen din UCL. cu meciurile din 2013



028 декабря 2014

**Șahtior va juca un amical cu Dortmund,** înaintea dublei cu Bayern Munchen din UCL. VIDEO cu meciurile din 2013

Șahtior Donețk are o misiune extrem de dificilă în optimile UEFA Champions League. Echipa lui Mircea Lucescu va da peste Bayern Munchen, una dintre cele mai bune echipe din lume, formația antrenată de Guardiola dominând categoric campionatul Germaniei, acolo este neînvinsă.

Pentru a pregăti întâlnirile cu liderul din Bundesliga, Mircea Lucescu a fixat un amical în cantonamentul de iarnă din Spania, care îl poate ajuta foarte mult. Pe 17 ianuarie, Șahtior are programat un amical cu Borussia Dortmund, cele două echipe urmând să se întâlnească după aproape doi ani. Armeanul Mkhitaryan va juca, astfel, pentru prima dată împotriva fostei sale echipe.

VIDEO Șahtior - Dortmund 2-2. În optimile ediției 2012-2013, cele două echipe au fost adversare în optimile UEFA Champions League. Nemții n-au avut un meci ușor în Ucraina, care s-a terminat cu scorul de 2-2, însă au reușit în cele din urmă o victorie concludentă pe teren propriu, 3-0, în acel sezon european bifând finala competiției, pierdută la Londra în fața lui Bayern Munchen.

Înaintea amicalului cu Șahtior, Borussia o va întâlni în Spania și pe FC Sion (13 ianuarie), echipa lui Ovidiu Herea.

Manşa tur dintre Şahtior Doneţk şi Bayern Munchen se va desfăşura în Ucraina, pe 17 februarie, în timp ce returul va avea loc în Germania, pe 11 martie. Ambele meciuri vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑