Monica Niculescu a ajuns accidental să joace alături de Klara Zakopalova



 

**VIDEO** Monica Niculescu a ajuns accidental să joace alături de Klara Zakopalova

Monica Niculescu a avut un început de an excelent în întrecerile de dublu din circuitul WTA, câștigând două titluri, la Shenzen (foto) și la Hobart, alături de Klara Zakopalova. Cele două s-au calificat în sferturi la Paris, turneu transmis în această săptămână în direct de Digi Sport 2.

În capitala Franței, alături de partenera ei din Cheia, Niculescu a eliminat perechea favorită doi, Anastasia Pavlyucenkova/ Nadia Petrova, din Rusia, cu un dublu 6-3. E prima victorie împotiva Nadiei Petrova pentru Monica, ea recunoscând că îi e mai ușor la dublu, mai ales că se înțelege perfect cu Zakopalova.

Exclusiv pentru Digi Sport, Monica Niculescu a povestit cum a ajuns să joace alături de cehoaică, absolut accidental: "La Eastbourne, înainte de Wimbledon, mai erau 10 minute până se închideau înscrierile și eu trebuia să-mi găsesc pe cineva. Fata aceasta, Klara Zakopalova, era pe hârtie numele ei cu telefonul și-și căuta și ea. Și maie rau 5 minute și mă gândeam ce fac. I-am trimis mesaj, a confirmat și am făcut finală acolo."

Klara Zakopalova are 31 de ani și în palmares, alături de titlurile cucerite anul acesta cu Monica Niculescu mai are două trofee de dublu și două de simplu, acestea din urmă fiind obținute în 2005.

Cele două vor juca la Paris pentru un loc în semifinale contra perechii Vera Dushevina (Rusia)/ Arantxa Parra Santoja (Spania).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑