Jucătorii lui Zimbru au mers la sala de sport unde tras de fiare până la refuz



 

21.01.2014 17:45

Zimbru şi Dacia muncesc din greu pentru a doua parte a Diviziei Naţionale. „Galben-verzii” au tras de fiare în sala de sport, în timp ce „lupii-galbeni” au ales altă metodă de se menţine în formă. Noul antrenor al Daciei, Dejan Vuki-cevic, i-a dus pe elevii săi la sala de fitness.

Jucătorii lui Zimbru au mers la sala de sport unde au depus efort maxim. Fotbaliştii au tras de fiare până la refuz, iar portarul Nicolae Calancea a început să cedeze pe finalul unui exerciţiu.

Zimbriştii fac antrenamentele în sală asta pentru că pe terenul artificial este acoperit de gheaţă şi zăpadă. Condiţiile meteo nefavorabile le dau mari bătăi de cap, muncitorilor de la Zimbru. Din cauza chiciurii s-au rupt plasele care opresc mingile din apropierea terenului. Dacă jucătorii lui Zimbru au parte de antrenamente obişnuite, atunci cei de la Dacia s-au dat în spectacol la sala de fitness. Noul antrenor, Dejan Vukicevic, a venit cu noi metode de antrenament, iar exerciţiile pe care le-a impus seamănă mai mult a shaping.
Dacia va juca peste 6 zile un meci amical împotriva Olimpiei Bălţi, iar la începutul lunii februarie va pleca în cantonament în Turcia, unde are programate 7 partide de verificare.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑