Juventus Torino a fost eliminată din sferturile de finală ale Cupei Italiei



 

22.01.2014 17:51

Formaţia Juventus Torino a fost eliminată din sferturile de finală ale Cupei Italiei. Bătrâna Doamnă a pierdut aseară cu 0 la 1 partida cu AS Roma, care a marcat golul victoriei de toată frumuseţea.

Gervinho a înscris în stilul lui Zlatan Ibrahimovic în minutul 79 şi a adus victoria formaţiei AS Roma în meciul cu Juventus Torino. Roma va juca în semifinalele Cupei Italiei cu formaţia carea va câştiga partida dintre Lazio şi Napoli. Tot cu 1 la 0, Real Madrid a învins Espanyol în manşa tur din sferturile Cupei Spaniei. Francezul Benzema a marcat singurul gol al meciului. Partida retur va avea loc peste o săptămână la Madrid. În Anglia, Manchester City a făcut spectacol în semifinalele Cupei Ligii. Cetăţenii au umilit West Ham cu 3 la 0. O dublă şi-a trecut în cont Negredo, iar încă un gol a marcat Aguero.


City a ajuns în finala Cupei Ligii Angliei, unde va întâlni Sunderland sau Manchester United. Manşa secundă a duelului va avea loc în această seară, iar în partida tur Sunderland s-a impus cu 2 la 1. Un meci senaţional a avut loc aseară în Cupa Franţei. În pofida golului fabulos reuşit de Gignac, Marseille a pierdut cu 4 la 5 confruntarea cu Nice. Cea din urmă s-a calificat în optimile competiţiei.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑