Laurențiu Reghecampf nu este îngrijorat: ”Putem lua campionatul și dacă va pleca Bourceanu!”



**Laurențiu Reghecampf** nu este îngrijorat: ”Putem lua campionatul și dacă va pleca Bourceanu!”

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a spus că nu-și face probleme în cazul în care căpitanul roș-albaștrilor se va transfera la Trabzonspor (DETALII).

Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, Laurențiu Reghecampf, tehnicianul campionilor, a comentat cum se va descurca Steaua în cazul în care Bourceanu se va transfera în Turcia, la Trabzonspor, dar și dacă Tătărușanu își va păstra locul de titular.

”Vreau să câștig campionatul, așa că voi folosi cei mai buni fotbaliști pe care-i am în lot, indiferent de situația contractuală a acestora. Așa cum eu sunt antrenor profesionist și sunt gata să mă duc la o altă echipă în cazul unei oferte avantajoase, așa se întâmplă și la jucători. Până la urmă, ei iau decizia cea mai bună în raport cu viața lor”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

”Bourceanu este un jucător important, căpitanul echipei, a jucat non-stop de când am venit eu la Steaua, ne-a ajutat foarte mult, dar a intrat în ultimele șase luni de contract și poate pleca la vară liber de contract sau vândut acum în cazul unei oferte foarte bune pentru club.

Dacă suma va fi una foarte bună, atunci nu va fi nicio problemă pentru mine. Plus că avem jucători foarte buni care trebuie să demonstreze că nu sunt degeaba la Steaua”, a mai spus antrenorul din Ghencea.

Tehnicianul, în vârstă de 39 de ani, a vorbit și despre situația lui Ciprian Tătărușanu.

”Nu știu dacă va fi titular Tătărușanu, dar având în vedere că ne-a ajutat foarte mult în ultima perioadă și n-a făcut greșeli mari, nu cred că se pune problema înlocuirii lui.

Se pregătește foarte bine, la fel cum o fac și Niță dar și Martin Bogatinov, dar nu mă pot juca cu acest post și să schimb portarul de la meci la meci”, a conchis Reghecampf.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑