Atac dur al lui Șumudică la adresa măsurilor luate de LPF: "O idioțenie din toate punctele de vedere"



 

Gino Iorgulescu, președintele LPF, și Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste, au anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, cum vor să schimbe modul de organizare al Ligii 1. Cele mai importante modificări ar apărea la capitolul jucători străini:

"Avem o propunere în privința jucătorilor care provin din țările non-UE. Avem nevoie doar de vedete și din 2016 se poate legitima un jucător doar dacă în sezonul precedent a fost convocat la echipa națioanală de cel puțin trei ori (la orice categorie de vârstă). Asta ca să nu ne mai trezim pe aici cu jucători care nu au valoare", a spus Justin Ștefan.

Măsura este pusă dur la zid de Marius Șumudică. Antrenorul Concordiei Chiajna a lansat un atac tăios la adresa conducătorilor Ligii:

"O idioțenie din toate punctele de vedere, cum am spus că este o idioțenie să cadă 6 echipe. Nu îmi este frică de retrogradare, o să le demonstrez celor de la Federație că echipa mea, Chiajna, nu va retrograda. Dar în continuare vă spun că este cea mai mare cretinitate din fotbalul românesc. Nu există în lume să retrogradeze 6 echipe odată, este strigător la cer.

Ar trebui o îngăduință. CFR Cluj a câștigat campionatul cu străini. Nu ar mai fi apărut un Eric, un Fatai, pe care au vrut să îi naturalizeze. Wesley, Adailton, la fel.

Puneți să joace cu juniori în teren, cu jucători sub 21, dar nu ne îngrădiți posibilitatea să aducem un brazilian care este mai bun decât tot ce avem la Chiajna.", a declarat Șumudică, vizibil iritat.

De asemenea, antrenorul Concordiei este de părere că echipele care nu își plătesc jucătorii ar trebui să fie aspru sancționate:

"Cine nu are bani, să nu facă fotbal. Cine muncește să fie plătit! Trebuie să fii cretin să lucrezi fără să te plătească. Eu nu aș veni la muncă dacă nu aș fi plătit.", a continuat Șumudică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑