EXCLUSIV Fostul conducător al FRF nu este impresionat de transferurile Rapidului: "Îmi pare rău, dar va retrograda"



 

Cu toate că a realizat deja 13 transferuri și a adus și un nou antrenor, Rapid nu are șanse de menținere în Liga 1, crede Sandu: "Rapidul nu mai poate evita retrogradarea și îmi pare rău să spun asta pentru țin la acest club!", a conchis fostul șef FRF.

Turneul selecționatei divizionare în Antalya a creat o mulțime de discuţii la nivelul Ligii 1. Cele mai mari au fost ridicate de Steaua și CSU Craiova, echipe care nu ar dori să își lase câțiva dintre jucători la acțiunea lotului condus de Anghel Iordănescu.

Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, este de părere că niciunul dintre cluburi nu ar trebui să se împotrivească acestor convocări:

"Este o acțiune benefică, mai ales că nu suntem calificați cu nicio echipă în primăvara cupelor europene, iar Steaua e deja campioană. Nu înțeleg de ce atâtea discuții. Vine ca o mânușă acest turneu în condițiile date.", a spus Mircea Sandu, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Fostul conducător al fotbalului românesc este la cârma unei firme de impresariat și și-a intrat rapid în rol: "I-am propus lui Negoiță doi fundași centrali din Portugalia, aștept răspunsul lui."

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑