Sarbatoare dubla pentru nationala de fotbal a R. Moldova. Victoria cu Andorra, dupa o seceta de aproape 2 ani, a coincis cu a 200-a partida a selectionatei - VIDEO




Sarbatoare dubla pentru nationala R. Moldova de fotbal. Aseara, elevii lui Igor Dobrovolschi au obtinut prima victorie, dupa o pauza de aproape 2 ani. In plus, fotbalistii nostri au avut parte si de un jubileu, au jucat partida cu numarul 200 din istorie. Selectionerul s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai, insa jucatorii au fost de alta parere.


Selectionata de fotbal a Moldovei a obtinut prima victorie dupa o pauza de aproape 2 ani, mai exact dupa 673 de zile de seceta. Reprezentativa tarii noastre a invins la limita, cu 1 la 0 Andorra, intr-un amical jucat in Malta. Era si de asteptat - meciul a fost disputat cu cea mai slaba echipa din Europa. Singurul gol al partidei a fost marcat in minutele de prelungiri ale primei reprize de catre fundasul Igor Armas.

Acesta a fost al patrulea gol inscris pentru selectionata de fundasul formatiei Kuban Krasnodar. Saptamana trecuta, in cantonamentul din Malta, echipa pregatita de Igor Dobrovolschi a disputat un alt amical, in fata tarii gazde, incheiat la egalitate 0 la 0.


Igor DOBROVOLSCHI, SELECTIONER MOLDOVA: “Cu astfel de echipe este foarte greu de jucat, mai greu dec

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑