Asistentul a greșit la grav la CFR - Concordia. La 0-1, i-a anulat Chiajnei un gol valabil. Motivarea deciziei



 

**Asistentul a greșit la grav la CFR - Concordia.** La 0-1, i-a anulat Chiajnei un gol valabil. Motivarea deciziei

VIDEO CFR Cluj - Concordia 2-1. Formația lui Marius Baciu a ratat o șansă imensă de a pleca cu 3 puncte extrem de importante din Gruia însă o contribuție majoră a avut și brigada de arbitri compusă din centralul Iulian Dima și asistenții Valentin Avram și Bogdan Velicu.

În minutul 64, când scorul era 1-0 pentru formația pregătită de Marius Baciu, fotbaliștii trupei din Chiajna au mai înscris un gol, dar reușita lui Dragarski a fost anulată.

La finalul partidei, atât jucătorii, cât și antrenorul Concordiei au contestat decizia centralului. Și în studioul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport s-a discutat intens pe baza acestei faze, fără să se găsească însă motivul pentru care golul fotbalistului de la Chiajna a fost anulat.

digisport.ro a aflat în cele din urmă cine a fost responsabil pentru decizia care a influențat practic soarta partidei din Gruia. Centralul Iulian Dima a anulat golul ilfovenilor la semnalizarea asistentului Bogdan Velicu.

În momentul în care Serediuc a tras la poartă, tușierul a considerat că Dina se afla într-o poziție de ofsaid, neobservând prezența lui Thiago Lopes în spatele portarului Mincă.

></p><p><strong>Concordia</strong> a ratat astfel șansa de a se distanța la două goluri și acest lucru a contat deciziv în stabilirea învingătoarei. <strong>Păun</strong> și același <strong>Thiago</strong> <strong>Lopes</strong> au întors rezultatul în ultimele 10 minute ale partidei și <strong>CFR</strong> s-a impus cu 2-1.</p><p><span style=VIDEO CU GOLUL ANULAT 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑