Steaua a luat titlul, dar a pierdut un jucător de bază. Varela va rata finalul de sezon, dar și pregătirea



 

Steaua a luat titlul, dar a pierdut un jucător de bază. **Varela va rata** finalul de sezon, dar și pregătirea

VIDEO CSMS Iași - Steaua 0-0. Roș-albaștrii au câștigat joi cel de-al treilea titlu consecutiv și au șansa ca duminică să bifeze primul event după o pauză de 18 ani, dacă vor câștiga finala Cupei României, în fața celor de la U Cluj.

Pentru finala programată duminică, pe Arena Națională, de la ora 21:00, Steaua nu se va putea baza pe unul dintre cei mai buni jucători ai săi. Fernando Varela a evoluat accidentat la Iași din cauza unor probleme musculare la picior, a terminat partida pe teren, dar doctorii echipei i-au recomandat că trebuie să se opereze pentru a nu se agrava și mai mult situația.

După intervenția chirurgicală, fotbalistul va avea nevoie de o pauză de recuperare de o lună de zile, ceea ce înseamnă că Varela nu numai că va rata finalul de sezon, dar va rata cel mai probabil și mare parte din pregătirea de vară.

”Am o hernie inghinală, care necesită operație și care nu mai poate fi amânată. Voi lipsi de pe gazon o lună”, a spus Varela pentru digisport.ro.

O hernie inghinală este o afecțiune în care organele intra-abdominale sau o parte a intestinului subțire, apar la suprafața peretelui abdominal, sub piele, printr-o zonă slabă a muschilor abdominali.

></p><p>În afara lui Varela, <strong>Costel Gâlcă</strong> nu se va putea baza la finala Cupei României nici pe <a href=Giedrius Arlauskis, eliminat în meciul de la Iași, dar nici pe Andrei Prepeliță, care mai are de ispășit o etapă de suspendare după cartonașul roșu încasat la meciul cu FC Botoșani

Lista indisponibililor Stelei pentru finala Cupei României este completată de Cristi Tănase și de Lucian Filip, ambii accidentați. În schimb, Gâlcă se va putea baza pe Alexandru Bourceanu, care și-a ispășit la Iași suspendarea, după eliminarea din două galbene din meciul cu botoșănenii.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑