Halep: ”Victoria cu Bencic mi-a demonstrat că sunt la un nivel înalt, dar nu știu dacă sunt favorită”



 

**VIDEO** Halep: ”Victoria cu Bencic mi-a demonstrat că sunt la un nivel înalt, dar nu știu dacă sunt favorită”

Simona Halep s-a declarat mulțumită de calificarea în optimile de la Wimbledon, spune că în turneu mai sunt jucătoare care o pot învinge, dar ea crede în șansa ei pe iarba londoneză.

Cea mai bună jucătoare de tenis a României, Simona Halep, continuă cursa la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Wimbledon.

Sportiva numărul 3 WTA a trecut de Belinda Bencic în două seturi, 6-4, 6-1 și a ajuns în premieră în optimile de finală. N-a fost singura veste bună Halep, care a aflat că a scăpat de Serena Williams (VIDEO).

Favorita numărul 1 a turneului, care era pe jumătatea de tablou a Simonei Halep, cu care s-ar fi putut întâlni în semifinale, a fost eliminată din competiţie de Alize Cornet.

”Mă simt bine pentru că am putut să ajung până aici, pentru că am trecut în a doua săptămână la Wimbledon, e un lucru foarte bun. Îmi dovedește că sunt la un nivel înalt și destul de constantă”, a spus Simona Halep după meci.

></p><p>Românca va juca în optimi cu <strong>Zarina Diyas</strong> din Kazakhstan, locul 72 mondial. Na Li, cotată cu şansa a doua la Londra, a părăsit și ea turneul încă de vineri si astfel Simona a devenit favorita principală, dupa eliminarea <strong>Serenei Williams</strong>.</p><p><em><strong>”Nu pot spune că mă văd favorită la acest turneu. Sunt atâtea jucătoare bune, care pot să mă învingă la Wimbledon, dar eu am încredere în șansa mea și, bineînțeles că în fiecare zi o să muncesc și o să fiu concentrată ca să ajung în fazele finale”</strong></em>, a conchis Simona Halep.</p><p><span style=TABLOUL OPTIMILOR LA WIMBLEDON

Alize Cornet (Franța) - Eugenie Bouchard (Canada)
Angelique Kerber (Germania) - Maria Sharapova (Rusia)
Simona Halep (România) - Zarina Diyas (Kazahstan)
Tereza Smitkova (Rusia) - Lucie Safarova (Cehia)
Ekaterina Makarova (Rusia) - Agnieszka Rawanska (Polonia)
Petra Kvitova (Cehia) - Shuai Peng (China)
Caroline Wozniacki (Danemarca) - Barbora Zahlavova-Strycova (Cehia)

*ultima optime va fi Ana Ivanovic/Sabine Lisicki - Madison Keys/Yaroslava Shvedova

Turneul de la Wimbledon este ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. 

BRD Bucharest Open, primul turneu WTA din România, care va avea loc în perioada 5-13 iulie 2014, la Arenele BNR din Capitală, și la care va participa și SIMONA HALEP, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑