CFR Cluj, fără pretenţii la titlu în noul sezon



**VIDEO** CFR Cluj, fără pretenţii la titlu în noul sezon

CFR Cluj nu-şi mai propune titlul şi-n sezonul viitor - clujenii au redus investiţiile după ce au ratat campionatul trecut. În Gruia au ajuns mai mult jucători liberi de contract, iar pretenţiile s-au redus.

„Nu vorbim noi despre titlu. Noi suntem în reconstrucție, încercăm să facem o echipă bună, tânără, cu jucători cu experiență”, a declarat Vasile Miriuță, antrenorul vișiniilor.

„Obiectivul nostru este, dacă putem, să mergem în Europa League și în campionat să terminăm pe podium sau cât mai aproape”, a spus și președintele clubului din Gruia, Iuliu Mureșan.

Ajunşi în Europa League de pe locul 6, după intrarea lui Dinamo în insolvenţă, clujenii nu se dau la o parte - trag tare pentru a doua prezenţă în grupe, după cea din sezonul 2009-2010. Primul adversar va fi câştigătoarea cupei din Serbia, Jagodina.

„Jagodina e o echipă puternică, m-am uitat la ei, dar nu sunt mai buni ca noi. Ne dorim cu toții calificarea în grupe, dar nu va fi ușor”, a explicat Miriuță.

„Sper să ajungem în grupe. Va fi greu mai ales în play-off, dar și până acolo fiecare partidă e grea, avem o echipă nouă, care e necunoscută și pentru mine”, a adăugat Iuliu Mureșan.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑