Ghanezul din lotul Stelei se roagă de cinci ori pe zi. ”Mă trezesc mereu la 05:00 dimineața!”



 

**VIDEO** Ghanezul din lotul Stelei se roagă de cinci ori pe zi. ”Mă trezesc mereu la 05:00 dimineața!”

Sulley Muniru are ambiția de a deveni jucător de bază la Steaua, mai ales că el țintește să ajungă la o echipă din topul mondial, dar nu va renunța la obiceiurile sale odată cu transferul în Ghencea.

Mijlocașul ghanez a recunoscut, în prima sa conferință de presă ca jucător al Stelei, faptul că se roagă de cinci ori pe zi.

”Da, da. În mod normal, avem antrenament la 10:30, așa că amân rugăciunea pentru ora 13:00. Mă mai rog la ora 16:00, la 21:00 și noaptea la 23:00. Și dimineața, mă trezec la 05:00, ca să mă rog și înaintea antrenamentului de dimineață. E bine să te rogi, e perfect pentru mine”, a spus Muniru.

Noul fotbalist al Stelei nu se sperie deloc de concurența pe post cu Neagu și cu Breeveld. 

”În fotbal, dacă cineva este mai bun ca tine, nu trebuie să fii ranchiunos, trebuie să înveți. Breeveld și celălat jucător (n.r. - Neagu) au ce să mă învețe dacă mă vor ține rezervă. Dacă voi rămâne pe bancă, am doar de învățat.”

Referitor la prima partidă oficială a sezonului, care va coincide cu prima finală, Supercupa cu ASA Târgu Mureș, Sulley Muniru a replicat:

”Nu va fi ușor, sunt foarte buni. Dar cred că putem realiza ceva, la cum ne antrenăm totul merge ca pe roate. Dacă vom avea o zi bună, ne va ieși totul ușor”, a mai spus jucătorul cu numărul 11 din lotul campionilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑