Serghei Tarnovschi a primit cheile unui automobil de teren



 

Premiat pe măsură pentru succesul repurtat la Campionatul Mondial de Canoe din Portugalia. Pentru medalia de aur, cucerită la proba de 1000 de metri, Serghei Tarnovschi a primit astăzi cheile unui automobil de teren, oferit de preşedintele Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), Nicolae Juravschi, relatează Mesager. Ajuns în țară cu o întârziere de cinci ore, Serghei Tarnovschi a apărut în fața presei încă sub emoțiile trăite pe pământ lusitan. Emoțiile au continuat când Nicolae Juravschi i-a înmânat cheile unui automobil.

Președintele Federaţiei de Caiac-Canoe din Moldova, Iacob Buhnă, a ținut să accentueze importanța succesului obținut de Serghei Tarnovschi.

Președintele CNOS, dar și dublu campion olimpic la canoe, Nicolae Juravschi, este de părere că Serghei Tarnovschi în câțiva ani va depăși aceste rezultate.

Amintim că Serghei Tarnovschi a cucerit aurul în marea finală a probei de sprint Caiac individual pe distanţa de 1000 de metri și a înregistrat performanța cu un timp de 03:53.

Mai multe detalii aflați din reportajul realizat de Mesager.
Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑