Arturo Vidal a fost prezentat oficial la Bayern Munchen



Foto: express.co.uk

Chilianul  Arturo Vidal a fost prezentat oficial la Bayern Munchen de către Matthias Sammer, directorul sportiv al echipei. Fotbalistul va juca în tricoul cu numărul 23 la noua sa echipă. El spune că transferul pe Allianz Arena este un pas înainte în cariera sa.

"Am jucat patru ani pentru Juventus. A fost o perioadă minunată, e timpul pentru o schimbare. Este un pas înainte în cariera mea. Aş dori să câştig Liga Campionilor. Acesta e obiectivul pe care îl am", a spus Vidal.

Vidal a semnat cu bavarezii un contract valabil pe patru ani cu opţiune de prelungire. Conform presei internaţionale, şefii grupării germane ar fi oferit pentru transferul chilianului de la Juventus la Bayern 40 milioane de euro. Ziariştii nemţi au mai scris că Vidal va avea şi un salariu fabulos. El va primi câte 130 mii de euro pe săptămână.

Arturo Vidal, în vârstă de 28 de ani, a mai evoluat în carieră la formaţiile Colo-Colo şi Bayer Leverkusen. În ultimii patru ani, acesta a jucat la Juventus iar în sezonul trecut a disputat în finala Ligii Campionilor cu formaţia din Torino.

Arturo Vidal a câştigat în această vară cu naţionala statului Chile, Copa America.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑