Avem 3 medalii de aur la Festivalul Olimpic de Tinereti de la Tbilisi. R. Moldova se afla pe locul 3 la general, dupa ce inotatorul Alexei Sancov ne-a adus 2 medalii - VIDEO




Avem deja 3 medalii de aur cucerite de moldoveni la Festivalul Olimpic de Tineret care se desfasoara in aceste zile la Tbilisi. Dupa 2 zile de concurs, echipa noastra a urcat pe locul 3 la general. Inotatorul Alexei Sancov ne-a adus 2 medalii, iar judocanul Ion Mihailov - una.


La doar o zi dupa ce a devenit campion la Festivalul Olimpic de tineret de la Tbilisi in proba de 200 de metri stil liber, inotatorul moldovean in varsta de 16 ani Alexei Sancov a mai cucerit o medalie de aur. El s-a descurcat de minune si in proba de 400 de metri, stil liber, si a ajuns primul la finis cu un timp de 3 minute 53 de secunde si 42 de sutimi.O alta medalie de aur pentru echipa noastra a venit la proba de judo. La 55 de kilograme, moldoveanul Ion Mihailov nu a avut rivali. Sportivul nostru a trecut rand pe rand de un georgian, de un ucrainean, de un luptator din Israel, iar in finala l-a invins pe judocanul din Azerbaidjan, Karamat Huseinov.

La Festivalul Olimpic al Tineretului European Moldova este reprezentata de 19 sportivi: 4 tenismani, 6 atleti, 4 inotatori si 5 judocani. Competitia din Tbilisi include 9 discipline sportive, in care se intrec 3800 de sportivi din 50 de tari. Festivalul Olimpic al Tineretului se va incheia pe 2 august.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: alexei sancov,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑