Tehnicianul lui Saint-Etienne, elogii pentru ASA: ”Ați reușit să bateți Steaua de fiecare dată”



 

**VIDEO** Tehnicianul lui Saint-Etienne, elogii pentru ASA: ”Ați reușit să bateți Steaua de fiecare dată”

Antrenorul echipei franceze de fotbal Saint-Etienne, Christophe Galtier, a declarat miercuri seara, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Târgu Mureş, că echipa locală ASA are calitate şi poate în momentul de faţă să emită pretenţii în Europa.

Cele două echipe se vor confrunta joi, de la ora 21:00, în manşa întâi a turului 3 preliminar al Europa League, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

"Am văzut toate meciurile ASA Târgu Mureş, am văzut şi meciurile din sezonul trecut. Știu că este o echipă bună, pentru că de asta a terminat pe poziţia a doua a clasamentului, e o echipă bună în Europa, pentru că apreciez campionatul românesc, care e un campionat foarte bun.

Echipa este puternică, am văzut-o, a reuşit s-o bată pe Steaua, care e o echipă greu de bătut, de trei ori în patru meciuri și o dată ați remizat (de fapt, ASA și Steaua au jucat doar trei partide - n.r.), nu e puţin lucru, asta înseamnă că are calitate şi poate în momentul de faţă să emită pretenţii în Europa", a spus Christophe Galtier.

Antrenorul francez a subliniat că există o diferenţă între ASA Târgu Mureş şi echipa sa, întrucât Saint-Etienne a jucat doar patru meciuri amicale, niciunul oficial, înaintea acestei partide, dar că ştie că formaţia sa este pregătită.

Galtier a arătat că fotbalistul Max Gradel, care în sezonul trecut a fost cel mai bun marcator al echipei, va juca în partida de joi şi a precizat că el, personal, se gândeşte la victorie în meciul cu ASA Târgu Mureş.

"Vom evolua cu siguranţă la victorie, dar aspectul tehnico-tactic va fi pe locul al doilea şi voi cere de la jucătorii mei luciditate şi determinare", a arătat antrenorul.

Echipa Saint-Etienne a efectuat, miercuri seara, primul antrenament oficial pe Stadionul "Trans-Sil" din Târgu Mureş.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑