Steaua şi Astra se gândesc deja la duelurile din Europa. Ambele vor juca în direct la Digi Sport 1



029 сентября 2014

 

**VIDEO** Steaua şi Astra se gândesc deja la duelurile din Europa. Ambele vor juca în direct la Digi Sport 1

Singurele echipe româneşti rămase în Europa League se pregătesc acum de duelurile din etapa a doua a grupelor. Steaua merge la Kiev, iar Astra o aşteaptă acasă pe Salzburg. Ambele meciuri vor fi joi, în direct la Digi Sport.

Egalul din derby-ul cu Astra nu îi sperie pe campionii României. Steaua a impresionat la debutul în grupele Europa League şi, după 6-0 cu Aalborg, băieţii lui Gâlcă se pregătesc de o deplasare de foc la Kiev, împotriva lui Dinamo. Partida va fi în direct la Digi Sport 1, joi, de la ora 20:00.

"Noi mergem să scoatem un rezultat bun, şi, de ce nu, să câştigăm. Şi un egal ar fi un rezulatat pozitiv, Dinamo Kiev e o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni", a afirmat Costel Gâlcă.

Astra are şi ea de spălat o imagine pătată în prima etapă la Zagreb. După 1-5 cu Dinamo, giurgiuvenii speră într-o revanşă pe teren propriu cu Salzburg, joi de la 22:00 în direct la Digi Sport 1.

"Orice om trece prin momente grele în sport, nu poţi ţine acelaşi ritm. Suntem vinovaţi, pentru că noi am făcut acele jocuri proaste. Am încercat să le transmit băietţlor că suntem aceiaşi. Nu e uşor să joci din 3 în 3 zile", a afirmat şi Daniel Isăilă.

"Astra trebuie să câştige neapărat, după ce a făcut în primul meci şi Steaua, dacă ar reuşi un rezultat bun la Dinamo Kiev, ar fi extraordinar. Ar lua o opţiune serioasă să se califice în primăvara europeană", crede antrenorul lui Getafe, Cosmin Contra.

Dinamo Kiev - Steaua e joi, de la ora 20:00, LIVE la Digi Sport 1. Astra - Salzburg se dispută în aceeaşi zi, de la ora 22:00, tot în direct la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO de la ambele partide vor fi în timp real pe site-ul nostru, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑