Rossi a plecat din spital, ignorând sfatul medicilor. cu accidentul 



029 сентября 2014

 

Rossi a plecat din spital, ignorând sfatul medicilor. **VIDEO** cu accidentul 

Pilotul italian Valentino Rossi (Yamaha Movistar), victima unui accident spectaculos în Marele Premiu al Aragonului la MotoGP, a părăsit spitalul, în pofida recomandărilor medicilor de a rămâne sub observaţie pe timpul recuperării după contuzia suferită în urma căzăturii de duminică.

Rossi (35 ani), de 9 ori campion mondial la toate categoriile, a fost dus duminică la spitalul din Alcaniz, în apropiere de Zaragoza, după ce s-a accidentat serios în cursa de pe circuitul Motorland Aragon, câştigată în final de spaniolul Jorge Lorenzo, în premier în acest sezon (VIDEO și DETALII AICI). După ce tomografia a ieşit negativă, Rossi nu a mai dorit să rămână peste noapte şi a părăsit spitalul.

Italianul a postat pe twitter o poză cu el însuşi şi a anunţat că este bine, cu excepţia unei dureri de cap. Directorul medical al MotoGP, Michele Zasa, a confirmat că Rossi este bine şi că a fost ţinut sub observaţie de clinica mobilă ce oferă asistenţă piloţilor la fiecare cursă a CM.

></p><p>Cu 4 etape înainte de finalul CM de motociclism viteză, Rossi se bate cu Dani Pedrosa pentru locul 2 al clasamentului de la clasa MotoGP. Campionul mondial Marc Marquez este lider detașat în clasament, aflându-se la 75 de puncte în fața Următoarea cursă, MP al Japoniei, va avea loc peste 2 săptămâni.</p><p><a href=PROGRAMUL COMPLET al canalelor Digi Sport

Agerpres

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑