Contra, după a doua victorie a sezonului cu Getafe: ”Sunt foarte bucuros”



029 сентября 2014

 

**VIDEO** Contra, după a doua victorie a sezonului cu Getafe: ”Sunt foarte bucuros”

Cosmin Contra este foarte bucuros pentru acest succes al echipei sale, de acomodarea rapidă a lui Yoda și este încrezător în șansa echipei sale de a evolua și la nul în La Liga.

Getafe a obținut a doua victorie a sezonului, după ce s-a impus în fața celor de la Malaga, scor 1-0. Michel i-a adus trupei lui Cosmin Contra cele trei puncte din pasa fostului ”astral” Karim Yoda (DETALII AICI și VIDEO).

La nu foarte mult timp după terminarea partidei, pe care ați avut ocazia să o urmăriți ÎN DIRECT la Digi Sport, Contra a acceptat să ofere primele declarații într-o intervenție prin telefon pentru postul nostru.

”Suntem bucuroși pentru că am luat cele trei puncte, pentru faptul că am făcut un meci bun, jucătorii au făcut ce am vorbit și ce trebuia, ce mai sunt satisfăcut de modul în care au muncit”, a spus Contra la Digi Sport, mulțumit că echipa sa a ieșit din zona retrogradării.

Următorul test pentru Contra va fi tot ÎN DIRECT la Digi Sport 1, vineri, 3 octombrie, de la ora 22:00, atunci când Getafe o aşteaptă acasă pe Cordoba.

”Obiectivul nostru, după această victorie, este să câștigăm și meciul de vineri și să avem două succese din două meciuri acasă ca să putem lucra în liniște în cele două săptămâni de pauză”, a conchis Contra la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑