Stoican, mândru de elevii săi după succesul din Giuleşti: "Cel mai important e ca ei să arate determinare"



029 сентября 2014

 

**VIDEO** Stoican, mândru de elevii săi după succesul din Giuleşti:

Dinamo a câştigat cu 3-0 în Giuleşti (VIDEO şi DETALII AICI), în ciuda faptului că a jucat cu un om mai puţin din minutul 6, când Nedelcearu a fost eliminat pentru un fault din postura de ultim apărător. Elevii lui Flavius Stoican au evoluat excelent, reuşind să compenseze lipsa tânărului fundaş şi au învins fără emoţii, la scor de neprezentare.

"Faptul că avem rezultate ne dă o stare de bine, şi în timpul zilei, şi în timpul antrenamentelor, şi in timpul jocurilor. În general, după partide e greu să adorm, mai ales că am multă treaba. Am revăzut meciul, chiar şi atunci când câştigi poţi să mai repari anumite erori", a afirmat Stoican, pentru Digi Sport. 

După 9 etape disputate în Liga 1, "câinii roşii" au acumulat 18 puncte şi se află pe locul 4 în clasament, la 4 lungimi în spatele liderului Steaua. Întrebat dacă echipa sa se va bate la titlu, tehnicianul a afirmat:

"E greu de spus, nu vreau să rămână doar vorbe, vreau să tratăm fiecare meci cu seriozitate, şi dacă noi reuşim să fim bucuroşi după fiecare meci, moralul creşte, încrederea în fiecare dintre jucătorii mei va creşte şi atunci putem spera la mai mult." 

Flavius Stoican a comentat şi decizia de a rămâne în Ştefan cel Mare, în ciuda ofertei venite din Arabia Saudită.

"Când iau o decizie, sunt atent la fiecare detaliu şi e important că am în jurul meu oameni care sunt aproape de mine, şi mă refer în primul rând la jucători. Şi eu sunt aproape de ei. Pentru mine, cel mai important în meseria de antrenor este ca jucătorii mei să arate determinare. Mi-aş dori să văd cât mai mulţi jucători la naţională", a încheiat Stoican.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑