Steaua, pasibilă de o nouă suspendare pentru scandări xenofobe și torțe. Derby-ul cu Dinamo, fără spectatori?



029 сентября 2014

Steaua, pasibilă de o nouă suspendare pentru scandări xenofobe și torțe. **Derby-ul cu Dinamo, fără spectatori?**

Pentru că la meciul cu Astra fanii roș-albaștrilor au aprins torțe în tribune, unele dintre acestea ajungând și pe gazon, dar și pentru scandările xenofobe, Steaua riscă o nouă sancțiune a Comisiei de Disciplină, iar peste două etape roș-albaștrii primesc acasă vizita rivalei Dinamo.

Fanii de la Peluza Sud a Stelei s-au dat iar în spectacol la meciul cu Astra. După ce și la partida cu Petrolul, din etapa trecută, câștigată de bucureșteni cu 3-2, suporterii roș-albaștrilor prezenți la meci s-au comportat necorespunzător, tabloul s-a repetat și la meciul cu Astra, scor 1-1 (DETALII AICI și VIDEO).

La partida din Ghencea, suporterii prezenți în Peluza Sud au aprins torțe, au aruncat cu acestea în teren chiar în repriza în care în poarta din fața lor se afla Lung jr și, din nou, au folosit scandări xenofobe.

Pentru incidentele de la Ploiești, Steaua a riscat să evolueze fără public la meciul cu Astra, dar a scăpat doar cu o amendă, ce-i drept drastică, din partea Comisiei de Disciplină.

Steaua va juca joi, 2 octombrie, la Kiev al doilea meci din Grupa J a UEFA Europa League. Dinamo Kiev - Steaua va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Fiind considerat recidivist, clubul din Ghencea riscă o nouă sancțiune, care, de data aceasta ar putea fi una drastică. Din cauza scandărilor xenofobe, care sunt foarte aspru sancționate la nivel înalt în fotbalul european și mondial, dar și din cauza torțelor, interzise pe stadioane, Steaua riscă să evolueze următoarele două partide de acasă cu tribunele închise.

În aceste condiții, campioana are șanse să dispute marele derby cu Dinamo, programat la 1 noiembrie, pe Arena Națională, la fel cum l-a jucat și pe cel cu Aalborg din Europa League, adică fără spectatori.

Steaua va disputa două jocuri în deplasare, cu Dinamo Kiev şi cu Oţelul, apoi se va întrerupe campionatul pentru meciurile echipei naţionale cu Ungaria şi cu Finlanda.

Clubul din Ghencea a primit o nouă sancţiune din partea UEFA, după incidentele de la Sofia, care au atras închiderea porţilor la debutul în Europa League, cu Aalborg. Pentru meciul cu Ludogoreţ, dar cel de la Bucureşti, Steaua a primit o amendă de 15.000 de euro, suma adăugîndu-se celei încasate iniţial, de 65.000 de euro.

Steaua nu se află pentru prima dată în fața unei astfel de pedepse. Roș-albaștrii au disputat primele două etape de acasă din acest campionat, cu CSU Craiova și cu Pandurii, fără public din cauza unei sancțiuni care s-a raportat din campionatul trecut (DETALII AICI și VIDEO).

Joi, 2 octombrie
Dinamo Kiev - Steaua, etapa a doua din Europa League

Duminică, 5 octombrie
Oțelul - Steaua

Duminică, 19 octombrie
Steaua - U Cluj

Joi, 23 octombrie
Steaua - Rio Ave, etapa a treia din Europa League

Duminică, 26 octombrie
ASA Tg. Mureș - Steaua

Sâmbătă, 1 noiembrie
Steaua - Dinamo

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑