Isăilă: "Am avut 5-6 ratări monumentale în prima repriză. Meciul cu Steaua îmi dă încredere"



029 сентября 2014

 

**VIDEO** Isăilă:

Antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, a declarat, după remiza din meciul cu Steaua (0-0, VIDEO şi DETALII AICI), că a fost o partidă frumoasă între cele mai bune formaţii din Liga 1.

"O partidă excelentă făcută de băieţii mei. Asta este adevărata lor faţă. Prima repriză am dominat-o în totalitate, nu ştiu dacă Steaua a avut vreo ocazie, iar noi am avut 5-6 ratări monumentale. După pauză jocul s-a echilibrat şi am avut şi şansă la barele lor. Una peste alta, un 0-0 frumos între cele mai bune echipe din campionat. După acest joc trebuie să rămânem echilibraţi pentru că sezonul e lung.

Acest meci îmi dă încredere pentru viitor. Orice echipă trece şi prin momente mai grele. În sport nu poţi să ţii acelaşi ritm. Nu este uşor să joci din trei în trei zile, am odihnit majoritatea jucătorilor în Cupa României, iar din păcate am fost eliminaţi, dar până la urmă a ieşti bine pentru azi. Nu mă bucură eliminarea din Cupa României, sunt foarte supărat, dar viaţa merge înainte", a spus Isăilă.

Întrebat care este situaţia fotbalistului tunisian Syam Ben Youseff, Isăilă a răspuns: "Am discutat cu domnul Niculae, cu domnul Dinu şi cu jucătorul, cred că este un fotbalist valoros. Asta este valoarea lui şi a trecut printr-o pasă mai proastă".

Patronul Astrei, Ioan Niculae, anunţase, după eliminarea din 16-imile de finală ale Cupei României, că fundaşul tunisian Syam Ben Youssef nu va mai face parte din lot.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑