Toți ochii pe Buffon. Portarul lui Juve are cel mai bun start de sezon din carieră! cu momentul decisiv



029 сентября 2014

 

**Toți ochii pe Buffon.** Portarul lui Juve are cel mai bun start de sezon din carieră! VIDEO cu momentul decisiv

Juventus Torino, campioana Italiei din ultimii 3 ani, s-a instalat deja pe primul loc în clasamentul din Serie A, unde a câștigat toate cele 5 etape disputate până acum, fără a primi vreun gol. În ligile de top din Europa, doar Barcelona a mai reușit să își păstreze poarta intactă de la startul sezonului.

Echipa antrenată de Massimiliano Allegri - care l-a înlocuit pe Antonio Conte la începutul sezonului - este prima din Italia care câștigă primele 5 meciuri de la startul sezonului fără a încasa vreun gol. Niciun club nu reușise acest lucru mai mult de 3 partide.

Gianluigi Buffon este, probabil, principalul artizan al excelentului joc de apărare reușit de "zebre" în primele 5 runde. La egalitate de puncte cu Juventus se află și AS Roma, însă echipa lui Rudi Garcia nu a reușit să își păstreze poarta intactă, primind un gol la meciul cu Parma, din etapa a 4-a din Serie A (câștigat cu 2-1 de romani)

585 de minute fără gol primit are Gianluigi Buffon în poarta lui Juventus. În sezonul trecut, portarul naționalei Italiei a avut o serie de 744 de minute, din octombrie până în decembrie.

Un moment decisiv în această serie excelentă a lui Buffon a fost penalty-ul apărat sâmbătă în fața lui Denis, în minutul 59 al meciului câștigat cu 3-0 pe terenul Atalantei (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

Cel mai bun marcator al lui Juventus în acest start de sezon este Carlos Tevez, cu 4 goluri în primele 5 etape. Argentinianul este pe primul loc în topul golgheterilor din Italia, la egalitate cu Pablo Osvaldo, de la Internazionale Milano.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑