Remiza cu Astra, plătită scump. S-a accidentat Rusescu și nu se știe dacă va juca la Kiev. Emoții și cu Adi Popa



029 сентября 2014

 

**Remiza cu Astra, plătită scump.** S-a accidentat Rusescu și nu se știe dacă va juca la Kiev. Emoții și cu Adi Popa

Rusescu a ieșit în minutul 36 al partidei cu Astra și, cel puțin momentan, nu se știe dacă va fi apt pentru meciul de la Kiev. Probleme are și Adi Popa, iar Tănase este în revenire.

Steaua a terminat la egalitate partida cu Astra din etapa a 9-a, scor 0-0 (DETALII AICI și VIDEO) și se pregătește acum pentru a doua partidă din Grupa J a UEFA Europa League contra celor de la Dinamo Kiev.

Steaua va juca joi, 2 octombrie, la Kiev al doilea meci din Grupa J a UEFA Europa League. Dinamo Kiev - Steaua va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Costel Gâlcă este optimist înaintea duelului din Ucraina, deși nu știe încă pe ce jucători se va baza acolo. Unul dintre cei mai importanți jucători ai roș-albaștrilor, Raul Rusescu, n-a jucat decât o jumătate de oră contra giurgiuvenilor din cauza unei accidentări la umăr care l-a obligat să iasă din teren în minutul 36.

”Rusescu are probleme la umăr. Deocamdată, nu știm cât de gravă este accidentarea, rămâne să aflăm în orele viitoare”, a spus Gâlcă la conferința de presă de după meciul cu Astra.

Gâlcă a explicat apoi și care este starea de sănătate a lui Tănase, dar și a lui Bourceanu, primul fiind în cărți pentru a evolua la Kiev.

”Tănase se antrenează cu echipa și va intra câte puțin. Cu siguranță, nu va intra încă de la început. Popa are o entorsă și vom vedea cum se simte în următoarele zile.

Cât despre Bourceanu, e un jucător important pentru Steaua, dar deocamdată nu știu când va reveni. Am vorbit zilele astea, a zis că se simte din ce în ce mai bine, dar vom vedea”, a conchis antrenorul roș-albaștrilor

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑