Canada - Turcia 44-55. A doua victorie consecutivă a sportivelor din Țara Semilunei de la acest Mondial



028 сентября 2014

 

**VIDEO** Canada - Turcia 44-55. A doua victorie consecutivă a sportivelor din Țara Semilunei de la acest Mondial

Spectacolul Mondialului de baschet feminin continuă la Digi Sport. Turcia a câștigat al doilea meci consecutiv, 55-44 cu naționala Canadei.

Naționala Turciei a reușit o nouă prestație excelentă la Campionatul Mondial de baschet feminin. După victoria din prima rundă, cu Franța, gazdele competiției au oferit un meci strâns contra Canadei.

În pauza mare scorul era 24-22 pentru Turcia, care s-a desprins decisiv abia în ultimele 10 minute. Lara Sanders, vedeta naționalei gazdă, a fost cea mai bună marcatoare a meciului - a semnat 18 puncte și 6 recuperări pentru Turcia. S-a terminat 55-44, succes care le garantează jucătoarelor Semilunei câștigarea grupei.

Baschetbalistele din Statele Unite au debutat cu victorie în grupa D a Campionatului Mondial din Turcia, împotriva Chinei. Jucătoarele americane au controlat încă din start partida de la Istanbul şi au condus după primul sfert cu 20 la 13.

În cel de-al doilea act cele două echipe au fost la egalitate, dar Statele Unite au pus capăt speranţelor asiaticelor după pauza mare. China a marcat doar opt puncte în sfertul al treilea, iar SUA s-a impus clar, cu 87 la 56. Maya Moore şi Tina Charles au fost cele mai bune jucătoare ale americancelor, fiecare cu câte 15 puncte.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑