Dinu Gheorghe îi "înțeapă" pe rivali după derby: "N-avem și noi șansa să jucăm cu Rio Ave sau Aalborg"



028 сентября 2014

**Dinu Gheorghe îi

Astra a gestionat bine episodul eliminării din Cupa României (DETALII), iar vicecampioana Ligii 1 a reușit o remiză albă pe terenul Stelei, în etapa a 9-a a campionatului.

După 0-0 în Ghencea (VIDEO), președintele oaspeților, Dinu Gheorghe, a vorbit pe larg la Digi Sport Special despre lupta pentru campionat. "Sunt mulțumit că am jucat altceva. Asta este Astra. Prima repriză cred că ne-a aparținut în totalitate. Am ratat în meciul acesta cât n-am ratat cu Steaua niciodată!

E bine că am trecut de hopul acesta greu pe care l-am trăit în ultima perioadă. E important că am recâștigat încrederea și atitudinea, care ne-au lipsit. Probabil că Astra și Steaua sunt cele mai bune echipe din România în momentul acesta. Sperăm să câștigăm joi seară ca să confirmăm ceea ce am făcut azi!", a declarat Dinu Gheorghe, ÎN DIRECT la Digi Sport.

El a explicat și de ce a lipsit golgheterul Kehinde Fatai, dar și care au fost culisele reprimirii în lot a stoperului tunisian Ben Youssef: "Fatai a avut niște probleme medicale, la fel ca și Găman. Sunt foarte mulțumit de jocul echipei și îmi pare foarte rău că nu am marcat în prima repriză, pentru că ar fi fost altceva.

Ben Youssef a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Nu e greu de convins domnul Niculae, dacă ai argumente. Deciziile se iau cu echilibru, cu măsură. Dânsul mai spune, ne ceartă, dar a doua zi știe și dânsul care este cel mai bun lucru".

Steaua va juca joi, 2 octombrie, la Kiev al doilea meci din Grupa J a UEFA Europa League. Dinamo Kiev - Steaua va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

După punctul cucerit în fieful rivalei, Dinu Gheorghe i-a ironizat pe steliști pentru șansa care i-a ocrotit de-a lungul timpului la tragerile la sorți din cupele europene: "În grupe (n.r. UEFA Europa League) nu e ușor să ținem pasul, dar am ajuns aici și trebuie să jucăm. N-avem încă un lot de 20 de jucători apropiați valoric, experiența cupelor europene...La Steaua se vede asta. N-avem și noi șansa să jucăm cu Rio Ave și cu Aalborg", a mai afirmat Dinu Gheorghe.

Daniel Isăilă, antrenorul Astrei, a răsuflat ușurat după succesul echipei sale și a declarat la conferința de presă: "A fost o partidă excelentă făcută de băieții mei, asta a fost adevărata lor față.

Prima repriză am dominat-o în totalitate, nu-mi amintesc ca Steaua să fi avut vreo fază de gol. Am avut șansă la cele două bare, dar am avut și neșansă, când puteam înscrie.

La meciuri cu asemenea încărcătură nu se marchează prea multe goluri. Orice echipă, orice om trece și prin momente mai grele. În sport nu poți, în general, să ții același ritm.

Nu e ușor să joci din 3 în 3 zile. Vedeți ce s-a întâmplat când am odihnit majoritatea jucătorilor în meciul de Cupă!".

Astra va juca joi, 2 octombrie, la Giurgiu, cu Salzburg al doilea meci din Grupa D a UEFA Europa League. Astra - Salzburg va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 22:05, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑