Genoa-Sampdoria 0-1. Al doilea succes consecutiv în derby-ul orașului!



029 сентября 2014

 

**VIDEO** Genoa-Sampdoria 0-1. Al doilea succes consecutiv în derby-ul orașului!

Sampdoria a câștigat „Derby della Lanterna”! Trupa lui Sinișa Mihajlovic s-a impus la limită, 1-0, în fața celor de la Genoa, la capătul unui meci disputat într-o atmosferă incredibilă.

Pentru Sampdoria este al doilea succes consecutiv în derbyul orașului Genova! Am văzut două galerii la înălțime din toate punctele de vedere, coregrafii senzaționale și ambiții mari pe teren. Acestea au fost ingredientele unui duelul care de două ori pe an stârnește orgolii uriașe în Genova.

În prima confruntare a acestui sezon, Sampdoria a ieșit câștigătoare, dar cei de la Genoa se gândesc deja la revanșa din returul campionatului. Partida din această etapă a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părți. Pinilla a avut prima șansă de a deschide scorul.

Tot echipa lui Gasperini a fost aproape de gol și în partea secundă la șutul lui Perotti. Sampdoria a dat lovitura în minutul 75: Gabbiadini l-a păcălit din lovitură liberă pe tânărul Perin. A fost al doilea gol din acest sezon pentru atacantul ”Doriei”.

Trupa lui Mihajlovic își putea dubla avantajul, dar a ratat Okaka. Pe final, Genoa a creat din nou pericol prin Pinilla, dar Viviano s-a opus. Într-un final, Sampdoria s-a impus în fața rivalei cu 1-0 și a câștigat al doilea derby consecutiv.

Genoa - Sampdoria 0-1
A marcat: Gabbiadini 75

Genoa: M. Perin - Roncaglia, De Maio, Burdisso (Bertolacci 71) - Edenilson, Sturaro, Rincon (Falque 81), Antonelli - Perotti, Pinilla, Kucka (Matri 60)
Antrenor: Gian Piero Gasperini

Sampdoria: Viviano - De Silvestri, M. Silvestre, Romagnoli, Regini (Mesbah 11) - Soriano, Palombo, P. Obiang (Krsticic 90) - Gabbiadini (Sansone 85), Okaka, Eder
Antrenor: Sinisa Mihailovic


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑