Real Sociedad - Valencia 1-1. Bascii au ratat ocazii imense în prelungiri și "liliecii" rămân fără eșec



029 сентября 2014

 

**VIDEO** Real Sociedad - Valencia 1-1. Bascii au ratat ocazii imense în prelungiri și

Valencia nu a câștigat niciun punct în ultimele trei sezoane din partidele cu Real Sociedad, iar "liliecii" s-au trezit atacați din primele momente pe Anoeta din San Sebastian.

Carlos Vela a tras la colțul lung, dar Diego Alves a respins spectaculos. Agirretxe și-a încercat și el norocul de la distanță, în minutul 12. Portarul Valenciei a fost din nou pe fază. La prima acțiune mai consistentă, Valencia a deschis scorul, după ce Carles Gil a reluat din voleu o minge așezată de Paco Alcacer, pentru primul său gol în acest sezon.

Real Sociedad a continuat să preseze și Gaya a scos de pe linia porții la lovitura de cap a lui Inigo Martinez. La faza imediat următoare, centrarea lui Canales a ajuns în plasa porții lui Alves și la pauză s-a intrat la egalitate. Intrat în partea a doua, brazilianul Augusto a avut șansa de a înscrie, dar șutul său s-a lovit de Inigo Martinez.

În minutele de prelungire, Real Sociedad a trecut de două ori pe lîngă gol! Șutul lui Canales a fost respins de Fuego în corner, de pe linia porții, iar lovitura de cap a lui Granero a trecut pe lîngă poartă. S-a terminat 1-1 si Valencia rămîne neînvinsă - aflată pe locul 2, așteaptă duelul de pe teren propriu cu Atletico Madrid din runda următoare, în derby-ul etapei.

Sociedad (4-2-3-1): Zubikarai - Joseba Zaldua, Elustondo (71 M. Gonzalez), Inigo Martinez, De la Bella - Zurutuza (70 Granero), Bergara - Vela, Xabi Prieto, Canales - Agirretxe (78 Finnbogason). Antrenor: J. Arrasate

Valencia (4-2-3-1): Diego Alves - Barragan, Mustafi, Otamendi, Jose Gaya - Javi Fuego, Dani Parejo (82 Orban) - Rodrigo, Andre Bomes (46 Filipe Augusto), Cales Gil (46 Feghouli) - Alcacer. Antrenor: N. Santo


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑