Comparații cu Steaua lui Reghecampf. Gâlcă: "Echipa de azi are posesie. În trecut era mai agresivă" 



029 сентября 2014

 

**VIDEO** Comparații cu Steaua lui Reghecampf. Gâlcă:

După remiza cu Astra, de duminică (0-0, VIDEO și DETALII AICI), Steaua se pregătește deja de al doilea meci din acest sezon de UEFA Europa League, pe care îl va juca joi în Ucraina, cu Dinamo Kiev, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 20:00.

Echipa antrenată de Serghei Rebrov a câștigat cu 1-0 în Cupa Ucrainei, pe terenul lui Karpaty Lvov, fără căpitanul Yarmolenko pe teren (DETALII AICI).

Tehnicianul Stelei, Costel Gâlcă, este îngrijorat de ultimele evoluții ale roș-albaștrilor. Antrenorul a fost pus pe gânduri inclusiv de prestația din prima repriză a meciului cu Astra, pe care o asemuiește cu cea din primele 45 ale partidei cu Aalborg.

În cele din urmă, Steaua a câștigat cu 6-0 partida contra campioanei Danemarcei, în prima etapă a Grupei J din UEL, dar cu mai multe emoții decât s-ar crede, la vederea scorului (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

"Știu că nu a jucat Yarmolenko în Cupa Ucrainei, este un jucător foarte bun și foarte important pentru Dinamo Kiev. Noi mergem să obținem un rezultat bun și - de ce nu? - să câștigăm. Am avut această primă repriză cu Astra și cea cu Aalborg, acum aș vrea un meci bun din primul până în ultimul minut. Cu Aalborg făceam presing, dar nu ne sincronizam.", a declarat Costel Gâlcă, la conferința de presă de după meciul Steaua - Astra 0-0.

"Steaua e bine pregătită, dar am avut momente în care am suferit foarte mult. E agresivă și pasează mult mai mult ca anul trecut, are o posesie prelungită. Anul trecut era mai agresivă. Când construiești și te desfaci, e normal că și adversarii joacă. Dacă am sta în propria jumătate, adversarii nu și-ar crea atâtea ocazii. Asta e filosofia mea de joc.", a adăugat antrenorul campioanei României.

Dinamo Kiev - Steaua se joacă joi, de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în cadrul etapei a doua din Grupa J din UEFA Europa League. Fazele VIDEO se văd în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑