Higuain nu a marcat în Serie A, dar e apărat de Benitez: "Poate ajuta echipa altfel"



029 сентября 2014

 

**Higuain nu a marcat** în Serie A, dar e apărat de Benitez:

Gonzalo Higuain nu a reușit să marcheze în primele 5 etape ale sezonului în Serie A, după ce în campionatul trecut a punctat de 17 ori, iar fanii lui Napoli au început deja să îl critice.

Antrenorul Rafael Benitez îi ia apărarea golgheterului echipei din sezonul trecut, spunând că, deși nu marchează, o poate ajuta pe Napoli și în alte moduri. Atacantul argentinian are două pase decisive în acest sezon, ambele pentru Jose Callejon, la meciurile cu Genoa, din prima etapă (victorie cu 2-1) și la cel din ultima etapă, cu Sassuolo (victorie cu 1-0, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

Higuain (26 de ani) a marcat, în schimb, în cupele europene. Are un gol în play-off-ul pentru grupele UEFA Champions League, pierdut în fața lui Athletic Bilbao, după 1-1 în tur (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI) și 1-3 în retur (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI) și unul în prima etapă din UEFA Europa League, în victoria cu 3-1 contra Spartei Praga (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

"Higuain nu a marcat în Serie A, dar poate face diferența și cu assist-uri. Știu că sunt mulți jucători în echipă care pot da goluri. Cred că avem multe de îmbunătățit, dar sunt mulțumit cu victoria din meciul cu Sassuolo, am fost echilibrați.", a declarat Rafael Benitez, potrivit Sky Sports, la finalul meciului Sassuolo - Napoli 0-1.

7 puncte în 5 etape a adunat Napoli, care ocupă locul al optulea în clasament, la 8 puncte în spatele Romei și a lui Juventus, care au victorii pe linie.

Joi, Napoli joacă în UEFA Europa League, la Bratislava, cu Slovan. Meciul, cu începere de la ora 20:00, va conta pentru etapa a doua a Grupei I.

PROGRAMUL COMPLET al canalelor Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑