AUDIO Echipa națională a României are un imn oficial. Se va auzi la meciul cu Ungaria. ”Ori murim, ori câștigăm!”



029 сентября 2014

**AUDIO** Echipa națională a României are un imn oficial. Se va auzi la meciul cu Ungaria. ”Ori murim, ori câștigăm!”

Primul meci la care noul imn va fi difuzat pe stadion este România - Ungaria, care se va disputa sâmbătă, 11 octombrie, pe Arena Națională.

Imnul echipei naţionale a României şi al suporterilor, compus şi interpretat de trupa Iris, a fost lansat azi, luni, 29 septembrie, de Federaţia Română de Fotbal (FRF), pe site-ul său oficial.

"Campania 'Căutăm imnul suporterilor' a luat sfârşit: am găsit imnul echipei naţionale şi al suporterilor pentru campania de calificare la Euro 2016. Pe baza unui parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, trupa Iris a compus noul imn al echipei naţionale şi al suporterilor pentru viitoarele preliminarii ale Campionatul European din 2016, găzduit de Franţa", se menţionează într-un comunicat publicat, luni, pe site-ul federaţiei.

></p><p>Și cei de la Iris s-au declarat emoționați de acest moment unic.<br><br><em><strong>”Este o mare onoare pentru formația Iris să susțină echipa națională și să participe la această campanie de calificare și de schimbare totală a fotbalului românesc”</strong></em>, a spus Rafael, solistul trupei.</p><p>Pentru Victor Pițurcă, cele două partide cu Ungaria (sâmbătă, 11 octombrie) și cu Finlanda (marți, 14 octombrie) pot fi ultimele pe banca tehnică a primei reprezentative <span style=(DETALII AICI).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑