De ani buni nu pot gasi un invingator. FC Tiraspol si Dacia au remizat pentru a opta oara consecutiv



029 сентября 2014

De ani buni nu pot gasi un invingator. FC Tiraspol si Dacia Chisinau au incheiat la egalitate meciul etapei a 9-a din campionat, scor 0 la 0. Aceasta a fost a 8-a remiza consecutiva dintre cele doua echipe in Divizia Nationala.


FC Tiraspol a primit, aseara, vizita Daciei, intr-un meci cu o miza enorma. In caz de victorie, formatia din Chisinau se desprindea de restul echipelor, in fruntea clasamentului.

 

In acelasi timp, tiraspolenii aveau sa se apropie la un punct de grupul de lideri, in care, pa langa Dacia, mai sunt Veris si Sheriff. Cea mai mare ocazie de gol le-a apartinut oaspetilor. In minutul 26, arbitrul a dictat un penalty pentru jocul cu mana a unuia dintre fotbalistii tiraspoleni. Krkotic a ratat, insa, lovitura de la punctul cu var. Partida s-a incheiat fara goluri, aceasta fiind cea de-a 8-a remiza consecutiva dintre FC Tiraspol si Dacia, in campionat.

 

Ultimul meci intre cele doua grupari, care nu s-a incheiat cu scor egal, a avut loc pe 30 octombrie 2011. Atunci, Dacia s-a impus, cu 2 la 0. Dupa remiza de ieri, lupii galbeni sunt lideri in Divizia Nationala, cu 18 puncte, acumulate in 9 meciuri. Pe locurile 2 si 3 se afla Veris si Sheriff, ambele cu cate 17 puncte, dar cu un meci mai putin disputat. Tot ieri, Academia a obtinut primul punct al sezonului, dupa ce a remizat cu Milsami Orhei, scor 1 la 1. Alexandru Antoniuc a inscris primul sau gol in tricoul vulturilor, insa, in minutul 79, Academia a egalat, prin Sergiu Matei. 


Inca un meci al etapei a 9-a s-a incheiat cu victoria echipei Zarea in fata formatiei Dinamo-Auto, scor 2 la 0.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: FC Tiraspol, dacia chisinau, divizia nationala,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑