Frosinone - Empoli 2-0. Victorie istorică pentru nou-promovata din Serie A



029 сентября 2015

 

**VIDEO** Frosinone - Empoli 2-0. Victorie istorică pentru nou-promovata din Serie A

Victorie istorică pentru Frosinone. Echipa care a remizat cu Juventus etapa trecută, a reușit prima victorie în Serie A, după 2-0 cu Empoli.

Oaspeții au ratat prima ocazie importantă în minutul 24, prin Saponara. Acesta nu a putut să puncteze pe tabelă dupa o combinație cu Maccarone. Coșmarul Stelei de la Middlesbrough a fost implicat și în faza din minutul 32 atunci când Pucciarelli a fost aproape să înscrie.

Scorul a fost deschis de Dionisi în minutul 58 dupa ce Skorupski a respins șutul lui Ciofani. Dionisi a profitat de eroarea lui Mario Rui și a semnat doppietta în minutul 71. Empoli a treminat meciul în 10 oameni ca urmare a cartonașului roșu pe care Saponara l-a primit pentru proteste în minutul 77.

ECHIPELE DE START:

Frosinone (4-4-2): Leali - Rosi, Diakite, Blanchard, Pavlovic - Tonev (Paganin '64), Gori, Frar ('82), Sammarco, Soddimo (Chibsah '73) - Dionisi, Cofani

Antrenor: R. Stellone

Empoli (4-3-1-2): Skorupski - Laurini (Bittante '74), Tonelli, Costa, Mario Rui - Zielinski, El Hadji, Croce (Paredes '70) - Saponara - Pucciarelli (Livaja '70), Maccarone

Antrenor: M. Giampaolo

VIDEO FROSINONE - EMPOLI 2-0

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑