Gnohere candidează cu şanse reale la golul sezonului: "Secretul meu e că ascult ce-mi spune antrenorul"



029 сентября 2015

 

**VIDEO** Gnohere candidează cu şanse reale la golul sezonului:

VIDEO Concordia - Dinamo 1-3. Trupa lui Mircea Rednic s-a impus fără probleme la Chiajna, după un meci în care Gnohere a înscris de două ori. Prima reuşită a atacantului adus în vară la Dinamo a fost una cu adevărat spectaculoasă şi candidează la cel mai frumos gol al sezonului. 

În minutul 40 al partidei, vârful francez a fost lansat în adâncime de Paul Anton, iar execuţia sa din unghi l-a lăsat fără replică pe Matache. Gnohere a înscris şi în repriza a doua şi a ajuns la 5 goluri în ultimele 5 zile în tricoul alb-roşu.

"Nu ştiu dacă e cel mai frumos gol al campionatului, dar e într-adevăr frumos. Am avut încredere în mine după meciul de joi din Cupă, când am marcat de trei ori şi am câştigat. Aşa că am încercat să dau în minge şi a mers. Secretul meu e că lucrez la antrenamente şi ascult ce-mi spune antrenorul.

Muncesc pentru a da goluri, cu atât mai bine dacă o să fiu golgheterul campionatului. Dacă nu voi înscrie eu, dar echipa merge bine, sunt mulţumit şi aşa.

Astra a câştigat şi ea în acest weekend, e o echipă bună, care a jucat foarte bine şi în Europa League, deci trebuie să fim atenţi şi să lucrăm cu atenţie toată săptămâna pentru a obţine ceva din acest meci.", a declarat Harlem Gnohere, la finalul partidei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑