România este gata pentru cel mai important meci de la Mondiale: "Cu Canada este o finală!"



029 сентября 2015

 

**VIDEO** România este gata pentru cel mai important meci de la Mondiale:

România şi-a propus înaintea Cupei Mondiale să obţină în premieră două victorii la turneul final.

Învinşi şi de Irlanda cu 10-44, "stejarii" mai pot obţine cele două succese, împotriva Canadei şi Italiei. Românii au timp să se refacă până la meciul cu canadienii, de marţi, 6 octombrie.

"Pentru România e o finală, trebuie să jucăm cel mai bun rugby posibil", a spus Lynn Howells, selecționerul României.

"În mai multe feluri, Cupa Mondială începe acum. Realist vorbind, nu cred că vom trece vreodată de grupe, dar dacă vom învinge Canada şi Italia înainte de a ne întoarce acasă, atunci eforturile de la Cupa Mondială vor fi răsplătite", este conștient și Neil Kelly, antrenorul secund al României.

Cu două victorii împotriva Canadei şi Italiei, România îşi poate asigura prezenţa la Cupa Mondială din Japonia în 2019. Fanii "stejarilor" sunt aşteptaţi şi la următoarele meciuri, după ce la duelul cu Irlanda a fost doborât recordul Cupei Mondiale - 89.267 de spectatori au fost pe Wembley.

"Ne bucurăm că au venit atâția oameni să vadă la lucru România, cred că au venit și pentru România o mare parte dintre ei", a spus Hari Dumitraș, președintele Federației Române de rugby.

"Le mulțumesc (n.n. fanilor) că au venit în număr mare pe Wembley. Și în meciul trec cu Franța au fost foarte mulți. Am văzut și pe internet că ne susțin, scriu numai lucruri bune, s-o țină tot la fel. Uitați-vă pe Digi Sport!", a fost mesajul lui Florin Surugiu, care și-a cerut prietenia în căsătorie tocmai pe Wembley, după meciul cu Irlanda.

Digi Sport transmite Cupa Mondială de rugby până pe 31 octombrie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑