Victorie senzationala: Radu Albot l-a eliminat, in prima runda, pe sarbul Victor Troicki - VIDEO



029 сентября 2015

Un nou meci magic oferit de cel mai bun tenismen din Moldova, Radu Albot. Astazi jucatorul nostru a debutat cu dreptul la turneul ATP, Openul Malaeziei, si l-a eliminat, in prima runda, pe sarbul Victor Troicki, locul 24 in lume. Turneul din Kuala Lumpur are un fond total de premiere de peste 1 milion de dolari.

 

Radu Albot a inceput perfect Openul Malaeziei si a dominat total primul set in fata sarbului Victor Troicki, favoritul numarul 5 al compatitiei. A fost egal doar pana la 2 la 2, dupa care Radu Albot a castigat urmatoarele 4 game-uri si s-a impus cu 6 la 2. 


Actul secund la competitia din Kuala Lumpur, a fost unul foarte echilibrat. Dupa un prim schimb de break-uri, moldoveanul a fost condus cu 1 la 3. Radu Albot a revenit totusi foarte bine si a egalat, apoi a condus cu 4 la 3 si 5 la 4. 


Troicki a revenit si el foarte bine in meci si a rasturnat scorul, conducand deja el cu 6 la 5. A servit pentru a inchide setul, dar Radu Albot nu a cedat. Moldoveanul a reusit un nou break si a egalat la 6. In tie-break sarbul a inceput in forta si a condus cu 3 la 0, dar din nou Albot a revenit spectaculos. Tenismenul nostru a castigat 5 mingi la rand, apoi linistit a asteptat momentul decisiv si a dat lovitura. Radu Albot s-a impus cu 7 la 5 in tie-break si l-a eliminat pe sarb. 


Albot s-a calificat, astfel, in optimi, unde il v-a intalni pe kazahul Mihail Kukushkin, locul 48 in topul mondial. Pentru ca a ajuns in optimi, Radu Albot si-a asigurat un cec de aproape 10 mii de dolari. Daca va trece de kazah, in sferturi, Albot poate juca cu favoritul numarul 1, spaniolul David Ferrer. Cei doi s-au intalnit o luna in urma, la ultimul Grand Slam al anului, la US Open, acolo unde moldoveanul a castigat primul set, dupa care le-a pierdut pe urmatoarele 3. Campionul de la Openul Malaeziei va pleca acasa cu un premiu de 170 de mii de dolari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑