Steaua - Banvit Bandirma 64-78. "Militarii" au pierdut, dar au cel mai bun pasator din istoria Eurocup



029 октября 2015

 

**VIDEO** Steaua - Banvit Bandirma 64-78.

Baschetbaliştii Stelei au ajuns la două înfrângeri în trei partide din grupă la Eurocup, 64-78 cu turcii de la Banvit Bandirma. Cu cinci assist-uri, baschetbalistul roş-albaştrilor, Marko Marinovic, a devenit cel mai bun pasator din istoria competiţiei.

La o săptămână de la succesul cu Trabzonspor, Steaua nu a mai avut același succes cu cealaltă echipă turcă din grupa de la Eurocup. Semifinalistă în ediţia trecută, Banvit Bandirma a controlat meciul încă de la început şi a încheiat prima jumătate a partidei cu un avans de 14 puncte. Aceeaşi diferenţă s-a înregistrat şi la final, 78-64 pentru oaspeţi, aflaţi la primul succes din grupă. Baschetbaliştii lui Hristu Şapera au aceeaşi linie de clasament ca turcii după trei etape.

"Au inceput foarte bine, dar cred că în primul sfert puteam să stăm mai aproape de ei, chiar să conducem. A fost greu să revenim, pentru că totuși au echipă bună și jucători experimentați.", a spus Titus Nicoară, de la Steaua.

"Această echipă este periculoasă pe teren propriu, a câștigat cu Trabzonspor, am intrat extrem de concentrați și suntem fericiți că am câștigat.", a spus și AJ Slaughter, de la Banvit Bandirma.

Cu 5 assist-uri reuşite în meci, Marko Marinovic (foto, în dreapta, în săritură) a intrat în istorie. Baschetbalistul Stelei a stabilit un nou record de pase decisive în EuroCup: 366.

"Aș fi vrut să schimb asta pentru o victorie. Este bine, dar în acest moment prefer să câștig meciul și să fiu al doilea.", a spus Marko Martinovic.

În următoarea etapă, Steaua va juca în deplasare cu grecii de la Aris Salonic, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, miercurea viitoare, de la ora 19:00.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑