Sheriff Tiraspol a fost eliminată din Liga Europei



 

Sheriff Tiraspol a fost eliminată din Liga Europei! Campioana Moldovei nu mai are nicio şansă de a ajunge în primăvara europeană după ce a remizat în deplasare cu Anji, scor 1-1, în penultima etapă din faza grupelor.

Tiraspolenii au reuşit să deschidă scorul în minutul 52, prin bulgarul Ismail Isa, însă peste doar şase minute gazdele au egalat, prin căpitanul naţionalei Moldovei, Alexandru Epureanu.

Fostul fundaş al Sheriff-ului a marcat după ce a reluat cu capul o centrare din corner. Acesta a fost primul gol al lui Epureanu în tricoul lui Anji. Sheriff a forţat până la final, însă nu a mai putut marca, ratând chiar o ocazie monumentală în prelungiri, prin Julliam.

Mai mult, tiraspolenii au încheiat partida în inferioritate numerică, după ce Ricardinho a fost eliminat pentru al doilea galben.

În urma acestui rezultat, Anji s-a calificat în şaisprezecimile Ligii Europei, acumulând opt puncte. Echipa din Moldova a obţinut a treia remiză în grupe, iar în ultimul meci va lupta cu Tromso pentru locul trei în grupă. Partida va avea loc pe 12 decembrie, la Tiraspol.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑