Astralii, după victoria cu Steaua: "Am luat o opţiune serioasă în a ne bate pentru pentru titlu"



 

**VIDEO** Astralii, după victoria cu Steaua:

VIDEO. Steaua - Astra 0-1. Valerică Găman a marcat în prelungiri golul victoriei giurgiuvenilor, care au acum un avantaj mare în faţa campioanei. Liderul s-a desprins la 10 puncte de bucureşteni în clasamentul Ligii 1 şi Marius Şumudică recunoaşte că echipa lui e favorită la câştigarea primului titlu din istoria clubului.

"Avem 10 puncte în faţă şi consider că am luat o opţiune serioasă pentru titlu. Important e că am câştigat cu 1-0 şi meritam această victorie. Nu mă aşteptam să fie atât de încurajaţi. Victoria e şi mai mare când am jucat împotriva unui public ostil. Asta înseamnă să fii mafiot. Am ştiu că joacă Hamroun, crezi că Şumudică doarme, sforăie? Am zis că pregătesc meciul de o săptămână.

Nu ştiu dacă victoria a fost dramatică. A fost un meci disputat, un meci care a fost prea tacticizat. Am schimbat şi eu un pic cu Enache. Ştiam că va juca Hamroun. Am câştigat pe final. Puteam să batem un corner scurt, dar am vrut să marcăm şi am trimis ambii fundaşi centrali în careu şi Dumnezeu ne-a ajutat. Cred că deja suntem calificaţi în play-off. Trebuie să strângem puncte, că se vor înjumătăţi", a comentat tehnicianul, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑