Gama Cahul a câştigat din nou Cupa Moldovei la baschet masculin (VIDEO)



029 декабря 2013

 

Gama Cahul a câştigat din nou Cupa Moldovei la baschet masculin! Formaţia din sudul ţării a învins în finală campioana Moldovei, Donbaschet la o diferenţă de 23 de puncte şi a cucerit trofeul pentru al doilea an consecutiv.

Gama a câştigat Cupa Moldovei, după ce a învins uşor în finala campioana Donbaschet. Formaţia din Cahul a condus de la începutul meciului şi nu i-a lăsat nicio şansă adversarului. În ultimul sfert, Gama şi-a mărit avantajul, iar până la urmă s-a impus cu un categoric scor de 86-63. 

"Am presupus că meciul va fi unul echilibrat. MUSCA Suntem fericiţi că am câştigat Cupa, noi ne-am pregătit mult pentru a câştiga acest trofeu. După acest meci cred că putem spune că am meritat să învingem", a declarat Roman Rusu, căpitanul echipei Gama Cahul.

Cel mai bun jucător al finalei a fost Maxim Rusu de la Gama, care şi-a trecut în cont 21 de puncte. De partea cealaltă la Donbaschet cel mai bun marcator a fost Eugen Nartov cu 20 de puncte.

"A fost un meci dezastruos pentru noi. Avem jucători noi în echipă, care au venit nu demult. Nu este închegat jocul. Se vede foarte bine în teren că pur şi simplu nu ne înţelegem", a spus Eugen Melnic, jucătorul echipei Donbaschet.

Gama Cahul
a câştigat al doilea an consecutiv Cupa Moldovei la baschet masculin.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑