Cristiano şi Zlatan conduc un top în care nimeni nu şi-ar dori să apară



029 декабря 2015

**VIDEO** Cristiano şi Zlatan conduc un top în care nimeni nu şi-ar dori să apară

Cristiano Ronaldo şi Zlatan Ibrahimovic sunt printre cei mai buni jucători din ultimul deceniu, dar, în urma unui sondaj propus de francezii de la L`Equipe, cei doi sunt primii şi într-un top în care probabil că niciun fotbalist nu şi-ar dori să apară.

CR7 şi Zlatan conduc la capitolul celor mai aroganţi, violenţi, simulanţi şi urâţi de către fani jucători din 2015. Printre cei aroganţi, suedezul se detaşează, după declaraţiile pe care le-a făcut la adresa unor antrenori de top.

"Mi-a oferit şansa să dau probe la Arsenal, dar Zlatan nu dă probe", a spus atacantul despre o discuţie cu Arsene Wenger. "A avut un Ferrari la dispoziţie şi l-a condus ca pe un Fiat", a fost atacul îndreptat către Pep Guardiola.

Atunci când vine vorba de lusitanul de 30 de ani, publicul se împarte: ori îl iubeşte, ori îl adoră. În această ierarhie mai apar Samir Nasri sau Patrice Evra. "Sunt mai bun ca Messi", este o declaraţie făcută în 2015 de Cristiano.

Când vorbim de jucătorii care simulează sau fac teatru, primul pe listă este Sergi Busguets, care este secundat pe Arjen Robben. Mario Balotelli, Valbuena şi Ashley Young sunt următorii.

Diego Costa este un caz special: este cel mai urât de către fani dintre toţi fotbaliştii. Pornind de la faptul că instigă la violenţă şi că este teatral, mai ales în careul de 16 metri, până la faptul că a refuzat naţionala Braziliei.

Printre cei mai violenţi fotbalişti sunt consideraţi Nigel de Jong, Emir Spahic, Brandao şi Pepe. Spahic şi Pepe au pierdut câte 17 meciuri, în sezonul 2009-2010, pe motiv de indisciplină.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑