Simona Halep știe ce a greșit cu Mladenovic: "Când trebuia să fiu relaxată, m-am contractat"



 

**VIDEO** Simona Halep știe ce a greșit cu Mladenovic:

Simona Halep nu şi-a respectat statutul la Paris: a fost eliminată în primul tur, dar românca nu este deloc îngrijorată. "Merg înainte cu încredere", a spus optimistă Simona, care a dezvăluit că locul 10 mondial nu o presează absolut deloc.

În ianuarie anul trecut, Simona Halep era un nume care nu spunea mare lucru în tenisul feminin. Acum însă, românca aleasă jucătoarea cu cel mai mare progres în 2013 e una dintre favorite la orice turneu. Învinsă chiar în primul tur la Paris, Halep nu-și face însă mari probleme.

"Nu m-a stresat chestia asta, că sunt Top 10 și dacă pierd ce se întâmplă. Sunt om, la fel ca toate celelalte, jucătoare normală. Pot să pierd cu oricine, pot să câștig cu oricine.", a declarat Simona, imediat după înfrângerea în fața Kristinei Mladenovic (VEZI AICI DETALII).

La Paris, Simona a jucat sub privirile noului său antrenor, Wim Fissette. Acesta a analizat jocul româncei, iar la final a tras concluziile. Povestește Simona: "Mi-a spus unde a crezut el că am greșit și ce nu am făcut bine. Am fost de acord, mi-am dat și eu seama că am ratat șansa după ce am făcut break. Dar atunci când a trebuit să fiu mai relaxată și să servesc așa cum o făcusem până atunci, m-am contractat și am greșit mai mult."

De pe locul 10, Halep ţinteşte şi mai sus. Pentru a continua performanţele extraordinare pe care le-a avut până acum, românca ştie ce trebuie să mai îmbunătăţească: "Serviciu e un punct la care mai vreau să lucrez foarte mult. Mai am mult de învățat. Bineînțeles, și la dreapta, care astăzi nu a mers așa cum mi-am dorit, dar per total sunt ok și merg înainte pozitiv."


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑