Instanța a dat un nou termen în procesul dezafilierii Craiovei. Mititelu: “Merită 10 ani de închisoare!”



Instanța a dat un nou termen în procesul **dezafilierii Craiovei.** Mititelu: “Merită 10 ani de închisoare!”

Instanța a decis să amâne procesul în care se judecă legalitatea dezafilierii celor de la FC Universitatea Craiova, după ce LPF nu a adus un înscris oficial prin care să fie atestat faptul că Gino Iorgulescu este noul președinte al forului condus până în 2013 de Dumitru Dragomir. Procesul va fi reluat de abia pe data de 27 februarie, prilej pentru care fostul șef al Ligii să exclame la ieșirea de la Tribunal:

“O să mai venim pe aici cel puțin doi ani! Sunt nevinovat, oricum”, a spus Dragomir, refuzând alte comentarii.

Ca de obicei, mult mai acid a fost Adrian Mititelu, cel care a declarat că motivul amânării reprezintă doar o stratagemă.

“Apărarea încearcă să tergiverseze lucrurile, este doar un tertip. Eu suat liniștit, pentru că știu că dreptatea este de partea noastră. Acuzații merită câte zece ani de închisoare pentru ce au făcut contra Craiovei.

Cluburile care au legitimate jucătorii după dezafilierea ilegală vor face obiectul unui alt proces, separat, pentru că s-au repezit ca ulii în momentul nenorocirii Universității”, a spus patronul FC Universitatea.

Totodată, acesta a ținut să dezmintă posibilitatea ca echipa din Bănie să evolueze la Sibiu în retur:

“Vom face doar un cantonament în zonă, la Cisnădie. E vorba doar de pregătire. Eu sper să jucăm la Craiova și să ne împăcăm cu Primăria. Eu n-am nimic cu instituția Primăriei, ci doar cu primarul”.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑