Victoria Azarenka a fost eliminată de la Australian Open



 

22.01.2014 19:49

Anul surprizelor la Australian Open. Campioana en-titre, Victoria Azarenka a fost eliminată din turneu, în această dimineaţă. Tenismena din Belarus a cedat în faţa polonezei Agnieszka Rad-wanska.

Agnieszka Radwanska a avut nevoie de 3 seturi pentru a obţine calificarea în semifinalele de la Australian Open. Sportiva din Polonia nu a avut probleme, reuşind să câştige setul decisiv cu 6 la 0. În semifinale, Radwanska va juca cu Dominika Cibulkova care a eliminat-o pe Simona Halep în 2 seturi, scor 6 la 3, 6 la 0.

La masculin, Roger Federer a avut nevoie de 3 ore pentru a-l elimina pe Andy Murray. Elveţianul a câştigat lejer primele 2 seturi, însă în al treilea a cedat la tie-break. Pe parcusul meciului, Murray a simţit dureri puternice de spate, iar situaţia s-a agravat după un game care a durat 20 de minute. Federer a obţinut calificarea în faza următoare în setul 4, reuşind să se impună cu 6 la 3 şi va juca în semifinale cu Rafael Nadal. Spaniolul l-a învins în 4 seturi pe bulgarul Grigor Dimitrov.

Campionul din acest an de la Australian Open va fi premiat cu 2 milioane, 300 de mii de dolari.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑